img
Bedrijfsnaam VLS Schoonmaak
Branche Zakelijke dienstverlening
Adres Middellijn 2
3335 KC Zwijndrecht
zuid-holland, Nederland
E-mailadres VLSSchoonmaak@jobpromo.nl
Contactpersoon Chantal van Leeuwen-Romijn
Website (URL) http://www.vls.nl

Bedrijfsomschrijving

De VLS Groep, met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice, is met 1500 medewerkers en 5 vestigingen in het land een grote facilitaire dienstverlener op het gebied van schoonmaakdienstverlening. De organisatie ziet haar personeel als haar kapitaal en investeert daar continu in. Omdat VLS investeert in haar medewerkers en hun werkomgeving, is VLS een prettige organisatie om voor te werken.

Schoonmaakmedewerker - Nijmegen

                                  VLS is opzoek naar jou!Waar? Nijmegen - Hoeveel uur per week? 5 - 10 uur - Soort object? Kantoor VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever in Nijmegen. 

Schoonmaakmedewerker Ridderkerk

 Waar? Ridderkerk - Hoeveel uur per week? 12,5 uur - Soort object? Kantoor VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever in Ridderkerk. Het pand is bereikbaar met eigen vervoer. Is dit iets voor jou, reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerker - Capelle aan den IJssel

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou! Waar? Capelle aan den IJssel - Hoeveel uur per week? 5 tot 10 uur - Soort object? Kantoor  VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever in Capelle aan den IJssel. Het gaat om een kantoorpand wat zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed te bereiken is. Is dit iets voor jou, reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerker - Oud-Beijerland

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou! Waar? Oud-Beijerland - Hoeveel uur per week? 4,5 uur - Soort object? Kantoor VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever in Oud-Beijerland. Het object is met eigen vervoer goed te bereiken, niet met openbaar vervoer.  De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. De werktijden kunnen we in onderling overleg afspreken.

Schoonmaakmedewerker - Den Bosch

                          VLS Schoonmaak is op zoek naar jou!Waar? - Hoeveel uur per week? 6 uur - Soort object? Winkel  VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een winkel in het centrum van Den Bosch. De werkdagen zijn maandag en donderdag, de werkuren zijn 3 uur per dag en de werktijden zijn in onderling overleg af te spreken. Het object is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer.

Schoonmaakmedewerker - Breda

                       VLS Schoonmaak is op zoek naar jou! Waar? Breda - Hoeveel uur per week? 26 uur - Soort object? Winkel / kantoor / school Hou je van afwisseling in je werk dan is dit de baan voor jou. Een baan waarin je parttime op 5 zeer verschillende locaties werkzaam bent in Breda. Het betreft een winkelvestiging, een tweetal kantoren, een hogeschool en een sportlocatie. De werkdagen zijn per object verschillend op een of meerdere dagen doordeweek. Alle objecten zijn het beste te bereiken met eigen vervoer.

Schoonmaakmedewerkers - Rotterdam

 VLS Schoonmaak is op zoek naar jou!Waar? Rotterdam - Hoeveel uur per week? 38 -40 Soort object? AppartementencomplexWerk je graag in het dynamische centrum van Rotterdam in een toonaangevend gebouw op de Wilhelmina kade dan zijn wij op zoek naar jou.Wij zoeken per direct een enthousiaste fulltime schoonmaakmedewerker voor het schoonmaken van de algemene ruimtes van het appartementencomplex. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 tot 15.30 uur.De locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer zoals fiets, brommer of scooter en natuurlijk ook per openbaar vervoer.Spreekt deze vacature je aan reageer dan snel!Wij zoeken: je bent...

Fulltime Schoonmaakmedewerkers Wijchen

                                                  VLS Schoonmaak is op zoek naar jou!Fulltime Schoonmaakmedewerkers Wijchen (regio Nijmegen)In de regio Nijmegen zoekt VLS enthousiaste fulltime schoonmaakmedewerkers voor zowel het zelfstandig als in teamverband uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden bij diverse opdrachtgevers. Ben je geinteresseerd in deze functie en in bezit van rijbewijs B en een VCA diploma? Dan vragen wij je direct te reageren op deze veelzijdige baan. Kijk op onze website www.vls.nl voor de specialistische diensten die we verrichten. Wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact op met het hoofkantoor op telefoonnummer 078-6191919. VLS is met haar ruim 40 jarig bestaan, landelijk netwerk en sterke positie binnen...

Schoonmaakmedewerker - Leiden

                                                 VLS Schoonmaak is op zoek naar jou!Waar? Katwijk aan Zee - Hoeveel uur per week? 3 - 6 uur - Soort object? Groothandel VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een groothandel in bouwmaterialen in Katwijk aan Zee. Deze groothandel is bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer. De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Werktijden zijn in onderling overleg. Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!Wij zoeken:Je bent klantbewustJe kan goed zelfstandig werkenJe hebt ervaring in de schoonmaak Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform cao, waaronder: een uurloon tussen € 11,83 en € 13,50 vanaf 20 jaar, afhankelijk...

Schoonmaakmedewerkers - Delft

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou!Waar? Delft - Hoeveel uur per week? 15 uur - Soort object? ZorglocatieVLS is op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers ter aanvulling op ons team bij een grote zorglocatie in Delft. Deze inspirerende locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en eigen vervoer. Wij zoeken kandidaten die de Nederlandse taal beheersen zowel mondeling als schriftelijk (of Engelssprekend) en in het bezit zijn van een VOG verklaring of bereid zijn om deze alsnog aan te vragen voor het werken op deze zorglocatie. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 tot 10.00...

Vacatures zoeken

Meest bekeken werkgevers